دوشنبه , ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
خانه » اخبار حوزه بسیج اصناف » بررسی مسائل و مشکلات گندم مصرفی کارخانجات آرد ، آرد تولیدی و کیفیت پخت نان شهرستان با حضور دکتر سیوانی فرماندارخوی و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان
بررسی مسائل و مشکلات گندم مصرفی کارخانجات آرد ، آرد تولیدی و کیفیت پخت نان شهرستان با حضور دکتر سیوانی فرماندارخوی و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان

بررسی مسائل و مشکلات گندم مصرفی کارخانجات آرد ، آرد تولیدی و کیفیت پخت نان شهرستان با حضور دکتر سیوانی فرماندارخوی و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی، جلسه بررسی  مسائل ِ مربوط به گندم تحویل شده به کارخانجات آرد ، کیفیت آرد تولید شده و نان شهرستان با حضور دکتر سیوانی فرماندارخوی و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان آذربایجان غربی، مدیران دستگاه های اجرایی ذیربط و مدیران عامل کارخانجات آردسازی برگزار شد.دکتر سیوانی فرماندارخوی، با اشاره به  اهمیت تولید نان سالم و حساسیت بالای امنیت و سلامت غذائی و نقش آن در پیشگیری از بیماری ها و بهداشت مردم و با توجه به نحوه و کیفیت گندم تحویلی از سازمان غلّه ، آرد تولید ی کارخانجات و نیز کیفیت نان پخت شده در نانوایی های شهرستان خوی اظهار داشت:  کنترل و نظارت بر کیفیت گندم ، درصد سبوس گیری، میزان رطوبت آرد و پخت مناسب و اصولی نان ِ مصرفی مردم  از جمله مسائل مهمی است که باید با نهایت دقت رسیدگی و مشکلات موجود در این عرصه هرچه سریع تر حل ّ شود.دکتر سیوانی فرماندارخوی یکی از راهکارهای رفع مشکلات مربوط به گندم، آرد و نان را نظارت بیشتر بر تولید، فرآوری و کنترل کیفیت دانست و افزود: کیفیت گندم ، آرد و نان تاثیر مستقیم بر بهداشت و امنیت و سلامت غذایی مردم دارد و نمی توان در این خصوص کمترین غفلت ، اهمال و یا خدای نکرده سؤاستفاده را تحمل کرد . ضروری است براساس قوانین و مقررات و اِعمال کنترل و نظارت های لازم  با  هر گونه تخلفی برخورد شود . وی افزود : تعیین تکلیف نانوایی های فاقد پروانه ی فعالیت  و نیز شرایط محیطی و بهداشتی نانوایی های بدون مجوز ، مطابق با ضوابط قانونی و شرایط لازم برای  نانوایی ها از دیگر  اقدامات لازم برای تولید نان سالم و اِعمال نظارت های قانونی است . وی اضافه کرد تمامی دستگاه ها و ادارات مسئول باید کنترل و نظارت های خود بطور مستمر و بی وقفه انجام داده و گزارش نظارت ها را هر پانزده روز به فرمانداری ارسال کنند.دکتر سیوانی فرماندارخوی در ادامه  با اشاره بر لزوم اِعمال محدودیت و در نهایت کنترل و حذف  واحد های نانوایی روغنی پز  به خصوص روغنی پزهای فاقد پروانه ی فعالیت ، به دلیل عوارض جبران ناپذیر بر سلامتی مردم ، اقدامات لازم در تغییر ذائقه ی مصرف کنندگان نان روغنی و استفاده از نان های سالم ضروری دانسته و بر این مسئله ی مهم تأکید کرد.

 

%d8%ac%d9%84%d8%b3%d9%87-%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%88%d9%86%d8%a7%d9%86

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*